Posted by: zvonimir | 15.09.2006

High-tech stimulator orgazma

002-1151.jpg
Ovaj neobični uređaj obećava ženama snažno erotsko iskustvo od početka predigre do kraja seksualnog čina. Nikad više grešaka tipa ‘prejako, prebrzo, prejako, presporo…’
Čudesni proizvod ručni je uređaj poznat kao Slightest Touch (Mekši dodir) koji djeluje tako da stimulira živčane putove, na sličan način na koji se to čini u akupunkturi i akupresuri, i tako dovodi ženu do seksualne uzbuđenosti.

Magičnost ovog uređaja počiva na blagom pulsiranju i zujećim frekvencijama koje žena može lako osjetiti. Ove frekvencije su slične električnim signalima koje koristi tijelo da prenese seksualno uzbuđenje prema karlici.

Kada se pravilno podesi, Slightest Touch nikad neće počiniti grešku tipa “prejako, prebrzo, prejako ili sporo”, tvrdi se na web-stranicama proizvođača.

Dvadeset minuta prije korištenja Slightest Toucha žena treba popiti čašu napitka bogatog elektrolitima kako bi se električni signali brže širili kroz tijelo.

Slightest Touch dovodi žene do tzv. predorgastičkog stanja i zadržava je u tom blaženom stanju onoliko dugo koliko to sama želi.

Na određenoj točki uzbuđenja treba samo pritisnuti tipku “slightest touch” kako bi se pokrenuo jedan ili serija orgazama.

Kako sve to radi? Uređaj se prikopča na nožne zglobove preko dvaju jastučića s elektrodama, preko kojih se šalju električni signali iste frekvencije koju koristi i živčani sustav kada šalje signale seksualnog uzbuđenja prema ženinoj karlici.

Za razliku od ostalih seksualnih pomagala, Slightest Touch ne dovodi žene direktno do orgazma, već izaziva svojevrsno predorgastičko stanje, a istraživanje koje je proveo proizvođač sugerira da je ova naprava vrlo uspješna u postizanju tog cilja.

Slightest Touch model S-1 prodaje se po cijeni od 199,95 američkih dolara i možete ga naručiti na stranicama SlightestTouch.com

018200717.jpg
Čaša elektrolita koju morate popiti 20-ak minuta prije korištenja Slightest Toucha

018400717.jpg
Pranje zglobova sapunom i toplom vodom na mjestima gdje će biti jastučići s elektrodama

018300717.jpg
Jastučiće treba zalijepiti iznad zglobova jer tada Slightest Touch ima najbolji učinak

018500717.jpg
Opustite se i uživajte u jednom, dva, tri…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: