Posted by: zvonimir | 15.09.2006

Slovenske guze najbolje za tange

000800717.jpg

I ove godine održan je izbor za Miss tange Jadrana. Iako su se natjecale djevojke iz Hrvatske, Češke, Poljske, Italije… sve tri pobjednice dolaze iz Slovenije.

PAG – Ovogodišnja pobjednica velikog finala Miss tange Jadrana, održanog u paškom klubu Vanga, je Viktorija Novak, 21-godišnja studentica farmacije iz Kranja, piše Glas Istre. Pobjednica je dobila sedmodnevno putovanje na Ibizu, a na to će putovanje, barem je tako rekla, povesti prijateljicu.

000900720.jpg

Pobjednica je dobila sedmodnevno putovanje na Ibizu, a na to će putovanje, barem je tako rekla, povesti prijateljicu.  Publika je već od samog početka zdušno navijala za Nives Brauner, 23-godišnju kozmetičarku iz Maribora, koja je sve osvojila stasom, glasom i osmijehom. No, stručni sud je ipak lentu Miss Jadrana 2006. dodijelio Viktoriji. Nives je proglašena prvom pratiljom, a drugom Brina Lovrek, 19-godišnja studentica turizma iz Ljubljane. Budući da je i prošle godine lenta Miss tange Jadrana otišla u Sloveniju, pitali smo jednog od organizatora što misli zašto je to tako. “U brojnim izlučnim natjecanjima sudjelovale su djevojke iz Hrvatske, Češke, Slovenije, Poljske, Italije, ne znam odakle sve ne, međutim, stručni sud ocjenjuje kakav dojam ostavljaju kandidatkinje, kako nose tange, a na čelu nikome ne piše odakle je, niti je to važno. Jednostavno se dogodilo da je stručni sud titulu opet dao Slovenki, kao i lani”, rekao je organizator. Novinari su tijekom natjecanja stotinjak djevojaka iz publike pitali jesu li doista tange izašle iz mode. Više od 80 posto djevojaka odgovorilo je da jesu. No, kada su ih pitali nose li te večeri tange, odgovorile su da nose, piše Glas Istre. Net.hr


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: